Asiakaspalautteet

"Mulle tuli todella hyvä olo kuvauskokemuksesta, sellainen ilo, johon tajusin Tullintorin kahvilan työntekijöiden reagoineen käydessäni siellä jälkeenpäin. Mä mietin etukäteen osaanko tai kehtaanko poseerata ja uskallanko edes ehdottaa niin rohkeita kuvia kuin haluaisin. Mut mun olikin hyvä ja rento fiilis ihan alusta loppuun saakka. Kiitos kun mahdollistit mulle tän todella tärkeän kokemuksen! Sä autoit ammattitaidolla, rentoudella ja huumorintajulla tekemään siitä niin kivan kokemuksen, että se ylitti mun toiveet siitä mitä se voisi parhaimmillaan olla. Mä olen tosi kiitollinen tästä päivästä, se oli loistava palkinto itselle, kiitos sulle"

"Kiitos vielä myös joustavuudestasi aikataulun suhteen ja oli tosi mukava tehdä yhteistyötä. Mikäli tulee jatkossakin tarvetta Pirkanmaalla kuvauksille, niin olemme varmasti yhteydessä"

"Kuvat on saatu perille - TUHANNET KIITOKSET: TÄYDELLISIÄ KUVIA, AMMATTITAITOSI ON VAKUUTTAVAA!!

"Aika kauan tässä kuvien valinnassa meni… hyviä kuvia oli niin monta, että valinta oli vaikeaa :-)

"Omalta osaltani haluan antaa Jennistä positiivista palautetta nopeasta reagoinnista ja joustavuudesta eilen. Jenni jousti tosi hienosti ja kuvasi meitä pikaisella aikataululla tihkusateessa pihalla "

"Anteeksi, kun kuvien valitsemisessa kesti. Oli niin vaikea valita! :) Todella upeita kuvia. Kiitos sinulle vielä kuvauksesta!"

"Kiitoksia kuvista, nämä on aivan timanttia"

"Kiitos kuvauksesta. Lopputulos oli onnistunut, vaikka kuvauksen kohde itkuinen olikin"

"Olin Jennillä työharjoittelussa pari viikkoa, ja pääsin tutustumaan oikein hyvin hänen työskentelyynsä. Jenniltä sujuu mallikkaasti mm. muoto- ja huomenlahjakuvaukset, mutta erityisesti lapsi- ja perhekuvissa hän loistaa. Luonteeltaan kärsivällinen ja rauhallinen, kuvauksissa tehokas ja hommansa osaava ammattilainen. Työnantajana kohtelias, opettavainen ja ottaa innokkaasti ideat hyvin vastaan. Toivottavasti pääsen harjoitteluun uudestaankin!"

"Aivan upeita kuvia!! Kaasot ilmoittivat että saisin valita neljä kuvaa koska tuossa on niin monia hyviä mistä valita."

"Jenni auttanut pari kertaa muotikuvauksissa. Mahtava kuvaaja jolla paljon energiaa ja ideoita!"

"Hienoja pelaajakuvia. HYVÄ. "

"Hei kiitos kuvista, oli tosi ihania! Vaikea päättää kun oli useampi kiva mistä tykkäsin :)"

"Katsoin koevedokset pikaisesti läpi ja näytti kyllä hyvältä... Kyllä sulla on silmää ;)